Πολιτική Επιστροφών


Το vivafashion.gr σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της, εκτός και αν αναφέρεται για συγκεκριμένα προϊόντα ότι δεν γίνονται αλλαγές, ούτε επιστροφές . Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων αποστείλατε email στη διεύθυνση info@vivafashion.gr, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση, που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε ελάττωμα & αντικατάσταση του/των προϊόντος/ντων ή αν έχει σταλεί λάθος προϊόν από την Εταιρεία , η Εταιρεία  αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων και εφόσον αυτό σταλεί μόνο με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier.

Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. 

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.


Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

α. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί και να βρίσκεται στην εταιρεία εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

β. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί/πλυθεί ή να έχει υποστεί υλικές φθορές.

δ. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω. Επιστρεφόμενα προϊόντα με την ένδειξη: χρέωση παραλήπτη δε θα γίνονται δεκτά και θα γίνεται άρνηση παραλαβής δέματος .

ε. Επιστρέφεται μόνο η αξία του προϊόντος και ΟΧΙ τα τυχόν έξοδα μεταφοράς η αντικαταβολής . Σε περιόδους εκπτώσεων (Χειμώνα -Καλοκαίρι) δε γίνονται επιστροφές χρημάτων στα προϊόντα με έκπτωση παρά μόνον αλλαγές με εκπτωτικά προϊόντα, βάση διαθεσιμότητας.

στ. Για λόγους υγιεινής δε πραγματοποιούνται αλλαγές και επιστροφές σε μαγιό, σκουλαρίκια, εσώρουχα.


Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου Ε. 21, Καλλιθέα 176 76